Posted by on 10 november, 2020

Vi är glada att meddela att det kommer att bli någon form av Stockholm Rogaining i år! Vi har jobbat stenhårt för att få till en coronaanpassad tävling, men i och med de senaste restriktionerna har vi varit tvungna att tänka om ytterligare en gång. Lösningen i år är Stockholm Virtual Rogaining 2020. Mycket kommer att kännas igen – du ska med hjälp av karta och kompass ta dig till så många kontroller som möjligt på 6 timmar (för löpning) och 4 timmar (för cykel) i lag om 2-5 personer – desto fler kontroller ni tar, desto mer poäng får ni, och de med mest poäng i slutändan vinner. Mycket kommer också vara annorlunda – ingen arena, ingen gemensam start – ni kommer själva att välja vilken tid ni vill delta på! Stockholm Virtual Rogaining kommer att gå av stapeln 21/11-31/12. Läs inbjudan här och anmäl er här!

Missa inte årets virtuella utmaning!

Posted in: Okategoriserade