Rogaining är en typ av poängorientering som utvecklats i Australien. Laget består av minst två personer. Tävlingen avgörs under 6 timmar för löpning och 4 timmar för cykel, och målet är att samla så många poäng som möjligt.

Datum
Stockholm Virtual Rogaining 2020 kommer äga rum 21/11-31/12, med fri start under den perioden.

Arena
Ingen arena! Samlingsplatsen kommer att vara i närheten av Lissma i södra Stockholm. Exakt plats meddelas i den detaljerade tävlingsinformationen.

Klasser
RUN (6h): Dam, Herr och Mix

BIKE (4h): Dam, Herr och Mix

Lagsammansättning
Två till fem deltagare per lag. Alla inom laget ska vara inom höravstånd från varandra under hela loppet. Vid kontrolltagning får avståndet inte vara längre än 20 meter för löpare och 30 meter för cyklister.

Kartutlämning
Kartor kommer att skickas med post till deltagarna (en adress per lag). Det kommer också finnas möjlighet att hämta kartorna i Ravinenstugan i Nacka för snabbare leverans.

Start och mål
Start och målgång sker på anvisade platser på eget ansvar. Mer information kommer i den detaljerade tävlingsinformationen.

Poängsättning
Ju fler kontroller ni tar desto mer poäng får ni. Mer information kommer i den detaljerade tävlingsinformationen.

Karta
Orienteringskarta, skala ca 1:15 000.

Kontrollregistrering
Kontrollregistreringen kommer att ske via GPS. Mer information kommer i den detaljerade tävlingsinformationen.

Vem vinner?
Det lag som samlar ihop flest poäng vinner. Om två lag har lika många poäng är det den som återkommit till målet på kortast tid som placerar sig bäst.

Priser
Utlottade priser bland alla startande, samt till segrarna.

Anmälan
Via Stockholm Rogainings hemsida. För att få kartor till 21/11 gäller anmälan senast 15/11. Övriga anmälningsstopp är 29/11 (för att få kartor senast 4/12) och 13/12 (för att få kartor senast 18/12).

Kostnad
150 kr per person. Betalning sker till OK Ravinens PlusGiro 166723-7 eller via Swish till 0738358678 (Gustav Bergman). Märk betalningen med ”Rogaining + Lagnamn”.

Kontakt
Tävlingsledare Gustav Bergman nås via e-post: gustav_bergman@hotmail.com

Varmt välkomna till årets virtuella utmaning önskar OK Ravinen!