Posted by on 9 januari, 2021

Här finns resultaten från Stockholm Virtual Rogaining 2020. Än så länge är resultaten högst preliminära, och det saknas flertalet lag i listan. (Det kan bero på flera orsaker – att det inte registrerats i appen, att resultat och gps-spår inte har skickats in, eller att vi har missat att föra in resultatet ordentligt i listan). Med stor sannolikhet finns det också felaktigheter va gäller både tid och poäng på vissa lag, eftersom många har haft problem med att få appen att fungera perfekt. Om du hittar felaktigheter i listan, så mejla till gustav_bergman@hotmail.com och skriv Lagnamn, Tävlingstid, Antal kontroller samt bifoga ett gps-spår i .gpx-format så fixar vi till listan vartefter. OBS! Sista dag att skicka in resultatuppdateringar är söndag 16/1, sedan blir resultaten officiella.

Tack för ert deltagande!

Posted in: Okategoriserade