Posted by on 26 oktober, 2018

När du och dina lagkamrater når mållinjen efter årets Stockholm Rogaining väntar ytterligare en härlig upplevelse. Vi är glada och stolta att berätta att årets mat levereras av Gastronaut Catering. De är i år nominerade till White Guides prestigefyllda utmärkelse ”Årets Banbrytare”, detta som första cateringföretag någonsin. Gastronaut levererar mat från Stockholms internationella matscen genom ett unikt koncept med hemmakockar från hela världen, vilket gör deras mat unik, autentisk och nyskapande. Deras uppdrag: ”Breaking stereotypes with delicious food made by immigrant chefs who cook treasures from their home-countries. With every order you support our delicious mission to create opportunities for immigrants.” Det betyder att när du beställer mat från Gastronaut får du inte bara en kulturell och smakrik upplevelse, utan du bidrar också till att ekonomiskt stärka och integrera personer.

Exakt vilken mat som står på menyn presenterar vi när det närmar sig tävlingen, men vi på Stockholm Rogaining tror och hoppas att maten ska bidra till att göra lördag 17 november till en extra härlig dag för dig och dina lagkamrater. Läs mer om Gastonaut på deras hemsida.

Posted in: Okategoriserade